2008-10-17 15:07 baby`love
唔好入黎啦 係個咀咒t_t
唔好入黎啦 係個咀咒t_t對不起了~迫不得己的,勿入 !!叫晶晶的女孩,前幾天,我晚自習回家,被一輛大卡車撞死了,司機将我的屍體抛入了路徑邊的小河里,然後逃走了,你看見了這條消息後,請将她發給4個論壇,如果沒有發,你的媽媽會在1個月被車撞死,你的爸爸會得絕症.
( 大家, Sorry! 我都係逼不得意 ga! )

2008-10-17 20:40 炸彈仔
怕怕

2008-10-25 21:38 killHOBB
@@

2008-11-1 17:59 tung1986
最唔想就係睇到呢D貼~唔幫佢發都唔得啦~

2008-11-1 18:13 tung1986
已發去四個討論區

2009-3-27 10:00 arsnow121
Thanks very much

2009-5-31 10:26 lauhoipang2006
唔好入黎啦 係個咀咒t_t對不起了~迫不得己的,勿入 !!叫晶晶的女孩,前幾天,我晚自習回家,被一輛大卡車撞死了,司機将我的屍體抛入了路徑邊的小河里,然後逃走了,你看見了這條消息後,請将她發給4個論壇,如果沒有發,你的媽媽會在1個月被車撞死,你的爸爸會得絕症.

2009-5-31 10:28 lauhoipang2006

頁: [1]
查看完整版本: 福娃咀咒