@KTzone » 日常 - 健康資訊 » 我女神又上廣告喇!你地有冇睇啊 。 皿 。

2014-3-7 11:50 holis_hero333
我女神又上廣告喇!你地有冇睇啊 。 皿 。

雖然佢唔似其他大明星咁出名喇! 但我就唯獨鐘意佢,

一個好靚女既時裝雜誌MODEL黎架!

之前系電視上面就睇到佢嚕~~ 雖然系做廣告~ 但算系睇到佢睡相添啊-c-

因為呢~ 個廣告里面,賣既系一隻頸環喎,用黎補補d頸緊膊痛。

唔理有咩用,為左支持女神緊係去買黎試喇.

起初都只係唸住同女神條埋同一樣既野

不過用左幾日.除左沖涼,差唔多全日都帶住,點知又真系好有用喎

我呢d日日都對住部電腦,膊頭酸痛緊係在所難免

但用左呢條野之後又好似鬆返D..坐得耐都唔會緊哂唔舒服

因為咁work,我就更加LIKE我個女神推俾我既野喇ΘωΘ !

2014-3-7 13:14 kingson470
印象中好似睇過。。

2014-3-7 15:35 Funabori
唔認識你講既呢個女仔.不過隻頸環我印象中都聽過下

2014-3-7 16:59 martinhau123
都請得起人出黎拍廣告的話,咁樣呢隻野都信得過,可以用下喇 ̄ 3 ̄

2014-3-7 18:22 ayumi_kwok
呢隻野都算幾出名下喇`好似好多日本仔,日本妹都有用過

2014-3-10 11:16 leptop694
好似上次系行sogo果陣,見過有人買過呢款~

2014-3-10 14:59 irisma212
*** 作者被禁止或刪除 內容自動屏蔽 ***

2014-3-11 15:54 grer562
買番黎系番工戴下都好啦~

2014-3-11 18:36 marylee245

2014-3-12 12:07 evelyn804
我好似上次睇雜志睇過你講既呢個model,原來佢就系依家系廣告sale頸環果個丫?

2014-3-13 11:53 honeyxhoney2000
我都好多時會去買D明星做廣告既產品

2014-3-14 10:38 Lenova_wong824

頁: [1]