@KTzone » 消閒 - 恐怖靈異討論 » 一張看似普通相片 .... 但足以令我心寒

2012-5-15 02:47 wilson015
一張看似普通相片 .... 但足以令我心寒

[img]http://i5.photobucket.com/albums/y156/EL6749/Fw.jpg[/img]

這張相是我自己於 15-1-2005 , 大約 14:00-15:00 影 ge..... 大閘是處於正光情況 ge

這張相原本冇乜野既 , 但我昨晚 send 俾個 friend 睇 <-佢係對靈界有 d 敏感既 , 佢一眼睇就問我 , 影o個陣有乜特別事發生 , 我話冇 .... 佢話佢一眼就望到一個類似小孩既 object 企o係閘後 , 我又見唔到 , 隻係見到一o舊野 hold 左o係閘後 ..... 都恐怖 ga la... 而且相中樹影位置 , 我同佢見既都唔同 ...... 又想搵返張原相 check la..... 張原相唔見左 wor .... 放o係相簿內 ga wor......

心寒中 .... 我o個陣仲得我一個人

o巖o巖聽 '可愛朱古力' 講 , 佢o係入面都遇到 d 怪事.....

也許其他人睇冇乜特別既....

[ Last edited by kendrew•樂 on 2005-4-7 at 02:23 PM ]

[[i] 本帖最後由 kendrew•樂 於 2006-3-16 09:38 PM 編輯 [/i]]

頁: [1]